Пісня єднає серця

Пісня – це душа народу. У ній сплелися і туга, і радість, вона торкається найпотаємнішого, наповнює емоціями і надихає.
Відтепер до глибин української пісні, до її популяризації, пропаганди, до розвитку української культури та народної творчості долучені і діти Бородянщині: на теренах нашого району  зазвучав фестиваль української пісні «Пісня єднає серця». Сонячний день наповнився ошатними осяйними дітьми, які радо виступали на сцені ВП НУБіП “Немішаївського агротехнічного коледжу”, засновника фестивалю. 20 навчальних закладів району показали молоді пісенні таланти.
Дітей організовано зустрічали на території куратори, проводжали до їдальні, де діти смакували булочками, цукерками, какао. Яскрава сцена вітала не менш сяючих дітей. Олексієнко Катерина (2-Г), Жукова Софія (7-А), Мележик Анна (4-А), Чугрєєва Єлизавета (10-А) – учениці нашої школи – запалювали зал своїми виступами. Після закінчення на дітей чекав смачнючий куліш, приготований у чанах на вогні, солодкі призи. А наша директор Олена Вікторівна отримала від керівника коледжу В.І. Альохіна особливий подарунок: у величезному ящику на неї чекало 15 каченят. Діти аплодували винахідливості господарів і обнімалися з пухнастиками.
Яскраве свято подарувало радість учасникам і глядачам (студентам і викладачам коледжу, гостям заходу), діти відчули вагомість свого таланту, насолодилися красою української пісні і надихнулись на нові звершення.
Щиро вдячні енергійному, творчому, гостинному директору ВП НУБіП “Немішаївський агротехнічний коледж” Володимиру Іллічу Альохіну.

Фотозвіт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*