Результати участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України!

Світ науки – простір, який дозволяє дізнатися про все, в тому числі й про той світ, в якому ми існуємо. Жага пізнання спонукає дослідника робити відкриття і для себе, і для інших! Щиро вітаємо юного дослідника нашої школи Кримінську Дар’ю, ученицю 11-Б класу, та її мудрого керівника, невтомного партнера Кравчук Тетяну Вікторівну, які кропіткою наполегливою працею  здобули диплом ІІ ступеня (відділення історія) на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Перемозі передували бажання, творчі пошуки, опрацювання багатьох джерел, поїздки до архівів, випробування знань, аналітика і хвилюючий захист ґрунтовної актуальної проблеми “Становище дитячого покоління під час Другої світової війни”.

Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього. Адже, історія – це найцінніша книга людини, з якої можна черпати мудрість, необхідну для побудови гідного майбутнього. Минуле живе поряд з нами, і воно безцінне.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*