Проведення обласного навчально-практичного семінару

На базі Бородянського академічного ліцею 27 квітня 2021 року в онлайн-режимі був проведений обласний навчально-практичний семінар для консультантів ЦПР та працівників ОТГ, які відповідають за цикл мовно-літературних шкільних предметів та керівників міжшкільних і шкільних об’єднань вчителів зарубіжної літератури та української мови і літератури «Форми, прийоми впровадження наскрізних змістових ліній у процесі вивчення української та зарубіжної літератури».
 
У заході взяли участь начальник відділу освіти Бородянської селищної ради Кравчук Тетяна Вікторівна та завідувач центру координації роботи закладів освіти Бородянської громади Боярчук Олена Анатоліївна, які презентували свою громаду, мережу освітніх закладів у ній.
 
У рамках розгляду питання щодо реалізації наскрізних змістових ліній у процесі вивчення української та зарубіжної літератур, для учасників семінару вчителями ліцею Заброцькою Іриною Миколаївною та Шимко Людмилою Вікторівною були презентовані практичні форми та прийоми їх впровадження. На етапі рефлексії учасники відзначили глибоке теоретичне підґрунтя та практичну спрямованість семінару.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*