Участь у програмі Європейської Комісії eTwinning

А ми не зупиняємось на досягнутому та відкриваємо нові горизонти!!
 
З січня 2021 року Бородянський академічний ліцей приєднався до навчальної програми Європейської Комісії eTwinning, започаткованої з метою розвитку співпраці європейських шкіл. Проект розширює сферу освітніх можливостей для учнів та вчителів, підвищує мотивацію до навчання та ступінь відкритості до Європи.
eTwinning – це потужний стимул для вивчення іноземних мов і покращення рівня використання ІТ-технологій.
Наші допитливі та креативні ліцеїсти 7-Б та 8-Б класів з поглибленим вивченням іноземної мови скористалися цією нагодою та під час карантинних обмежень та дистанційного навчання інціативно, натхненно та самостійно реалізовували один з напрямків eTwinning під керівництвом вчителя англійської мови Саханди Світлани Миколаївни.
 
Казки посідають важливе місце у передачі особливостей кожної культури з минулого до сьогодення. Вони здатні прищеплювати дітям такі високоморальні цінності як чесність, толерантність, повагу, готовність допомогти, справедливість та старанність.
 
Учнівські команди з Туреччини, Польщі, Румунії та наші ліцеїсти об‘дналися для співпраці в проєкті Valuable tales. Основним завданням було щомісяця (березень, квітень, травень) готувати дві аудіоказки, які відображають певні духовні цінності нації. Учні самостійно підбирали казки, адаптували до необхідного рівня складності, власноруч ілюстрували їх, зачитували англійською мовою та монтували відеоролик. Результатом проєкту має стати повноцінна англомовна аудіокнига українських, румунських, польських та турецьких народних казок, варіанти обкладинки до якої також підготували учні та яку обиратимуть голосуванням.
 
Важливою та значущою є виховна й навчальна цінність роботи учнів над проєктом – вдосконалення спілкування й володіння мовою, командна робота, застосування IT-технологій та вихід за рамки стандартного навчання стануть вагомим внеском у формування життєвих компетентностей та цінностей учнівської молоді.
Віримо, що перша ластівка участі у eTwinning незабаром стане звичною практикою та невід’ємним елементом навчання наших учнів!
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*